Moti sot në Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri

Published on 02-05-2017

motilajmtv

Moti sot në Maqedoni,e martë 2 Maj 2017 parashikohet të jetë i kthejllët dhe me diell transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 4 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 15°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 25°C.Në Shkup temperaturat do të lëvizin nga 15°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 25°C.

Moti sot në Kosovë,e martë 2 Maj 2017 parashikohet të jetë i kthejllët dhe me vranësira transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 6 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 14°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 22°C.Në Prishtinë temperaturat do të lëvizin nga 14°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 22°C.

Moti sot në Shqipëri,e martë 2 Maj 2017 parashikohet të jetë i kthjellët dhe me diell  . 

Era do fryj nga 5 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 16°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 23°C transmeton LajmTV.Në Tiranë temperaturat do të lëvizin nga 16°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 23°C./LajmTV/

Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"