Moti sot në Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri

Published on 04-05-2017

motilajmtv

Moti sot në Maqedoni,e mërkurë 4 Maj 2017 parashikohet të jetë i kthejllët dhe me diell transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 1 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 16°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 24°C.Në Shkup temperaturat do të lëvizin nga 16°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 24°C.

Moti sot në Kosovë,,e mërkurë 4 Maj 2017 parashikohet të jetë i kthejllët dhe me vranësira transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 3 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 15°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 19°C.Në Prishtinë temperaturat do të lëvizin nga 15°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 19°C.

Moti sot në Shqipëri,,e mërkurë 4 Maj 2017 parashikohet të jetë i kthjellët dhe me diell  . 

Era do fryj nga 4 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 15°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 22°C transmeton LajmTV.Në Tiranë temperaturat do të lëvizin nga 15°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 22°C./LajmTV/

Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"