Moti sot në Maqedoni,Kosovë dhe Shqipëri

Published on 09-05-2017

motilajmtv

 

Moti sot në Maqedoni,e martë 9 Maj 2017 parashikohet të jetë i kthejllët dhe me vranësira transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 3 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 12°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 18°C.Në Shkup temperaturat do të lëvizin nga 12°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 18°C.

Moti sot në Kosovë,e martë 9 Maj 2017 parashikohet të jetë  me vranësira dhe me shi transmeton LajmTV.

Era do fryj nga 14 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 10°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 15°C.Në Prishtinë temperaturat do të lëvizin nga 10°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 15°C.

Moti sot në Shqipëri,e martë 9 Maj 2017 parashikohet të jetë me vranësira dhe me shi  . 

Era do fryj nga 6 km/h .Ndërkohë parashikohet që temperaturat minimale do të lëvizin nga 14°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 18°C transmeton LajmTV.Në Tiranë temperaturat do të lëvizin nga 14°C ndërsa ato maksimale pritet të arrijnë deri 18°C./LajmTV/

Enjoyed this video?
motilajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"