MPJ e Maqedonisë, jep detaje në lidhje se a ka ose jo të lënduar, ose të zhdukur në vërshimet në Greqi

Published on 18-07-2017

Gjithsej 13 shtetas të Maqedonisë janë paraqitur në linjën e kujdestarisë në Selanik dhe në atë të Ministrisë së Punëve të Jashtme, kryesisht prindër që janë interesuar për situatën e fëmijëve të tyre që janë në pushime në Greqi, pas vërshimeve që e kanë përfshirë rajonin e Sitonisë.

Ministria e Punëve të Jashtme shtonë se organet greke nuk kanë evidentuar ndonjë shtetas të Maqedonisë të lënduar, të zhdukur, ose në rrezik nga vërshimet.

Enjoyed this video?
download (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"