Mukovski: Shqiptarëve ju intereson vetëm sjellja e ligjit, pa i parashikuar pasojat

Published on 23-09-2017

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Kërsto Mukovski, ka pohuar në seancën e sotme Parlamentare, se sjellja e ligjit për gjuhët është shumë i dëmshëm për vendit, por kjo gjë nuk ju intereson shqiptarëve, njofton medial.mk.“Ne si VMRO-DPMNE nuk kemi asgjë kundër ligjit në fjalë, por ne po insistojmë se së pari do të ishte mirë, që ky ligj të zbret poshtë në nivel të ekspertëve, e më pas të sjellët një konstatim, se cili version është më i përshtatshëm. Por gjithë kjo, si duket nuk i intereson LSDM dhe Shqiptarëve të cilët dëshiron me çdo kusht sjelljen e ligjit, pa marrë parasysh pasojat e saja”, tha deputeti i VMRO-DPMNE-së Kërsto Mukovski, njofton medial.mk.

Enjoyed this video?
mukov
"No Thanks. Please Close This Box!"