Naiviteti i partive shqiptare me kerkesa minimale ne Platforme, te panegociushme per Ivanovin

Published on 02-03-2017

Fejzi-Hajdari-620x330

Kërkesat minimale (dhe më herët të realizuara) shqiptare në Maqedoni, falë nevojës së Edi Ramës për fushatë parazgjedhore dhe infantilitetit te partive shqiptare ne Maqedoni (BDI-BESA dhe LR-PDSH), tani po bëhen të papranueshme, të negociushme dhe të kontestueshme për partitë maqedonase). Platforma Shqiptare tani po bëhet platformë për të ushqyer nacionalizmin maqedonas. Ishalla ky nuk ka qenë qëllimi fillestar i “Platformës Historike”.

Nese sot, nje kerkese minimale nuk arrine ta realizoje partite shqiptare nenshkruese te Platformes se Tiranes (pra sot kur pozita e VMRO-se eshte shume e dobët), paramendoni cfare mund te bejne neser, kur VMRO-ja te kete me shume deputetë?

Enjoyed this video?
Fejzi-Hajdari-620x330
"No Thanks. Please Close This Box!"