Ndahen mandatet e këshilltarëve në Tetovë, këshilltari turk do përcaktojë shumicën!?

Published on 04-11-2017

Sot janë ndarë mandatet e këshilltarëve në komunën e Tetovës.

BDI në zgjedhjet lokale kishte 10 736 vota, me atë dhe fitoi 9 këshilltarë, ndërkohë që 6 këshilltarë i ka fituar Lëvizja Besa, 5 VMRO, 4 i ka ASH, 3 këshilltarë PDSH, 3 LSDM dhe 1 këshilltarë Partia demokratike e turqëve.

Ende nuk është definuar shumica në këshillin komunal, por në bazë të asaj që referohet, nuk priten vështërësi.

Nga ajo që flitet deri më tani, BDI, LSDM dhe PDSH bashkë kanë 15 këshilltarë ndërsa blloku opozitarë poashtu 15 këshilltarë, gjë që diferencën pritet ta bëj këshilltari turk.

Enjoyed this video?
largea_download-21438683238_1
"No Thanks. Please Close This Box!"