Në Kumanovë promovohet furra diellore për tharrje

Published on 05-12-2016

3

Në Kumanovë është promovuar një furrë diellore për tharrje, si pjesë e projektit të modernizimit të prodhimeve bujqësore në vend.

Projekti realizohet nga Shoqata për zhvillim rural, kurse aktivitetet parashohin edhe trajnime për shfrytëzimin e kësaj aparature, e cila bashkë me trajnimet, kushton 150.000 denarë.

Projekti është zbatuar përmes Asociacionit për inovacion në ekonominë rurale me mbështetje financiare prej USAID dhe Amasadës zvicerane.

Enjoyed this video?
3
"No Thanks. Please Close This Box!"