Në Shkup prezantohet programi i vetëpunësimit me mjete të pakthyeshme për vitin 2017

Published on 29-05-2017

Sot, Agjencia për punësim e fillon realizimin e Programit të vetëpunësimit me mjete të pakthyeshme për vitin 2017.

Sipas AIM-së, zbatimi i këtij programi do të paralajmërohet nga zv. drejtori i Agjencisë, Vllatko Popovski dhe Arben Ziberi.

Enjoyed this video?
Agjencia-për-punësim
"No Thanks. Please Close This Box!"