Në vend se të poentojë, Talat Xhaferi u baltos!

Published on 08-03-2017

qenan

Shkruan:Qenan Aliu

Talat Xhaferi poentoi me një fakt në studio të tv-Telma, por u baltos tek shqiptarët. Sepse nëse shpërndarja e shtetësive-pasaportave nga ana e Nikolla Gruevskit në (Gollobërdë -për krim zgjedhorë ) pa protokol qenka AGRESION , atëherë z. Talat çka lypshit ju dhe partija juaj në qeverinë që printe Agresori i shtetit shqiptarë!?

Enjoyed this video?
qenan
"No Thanks. Please Close This Box!"