Nëna dhe djali sulmojnë me qen një grua në f.German

Published on 13-07-2017

Policia në Kriva Pallankë parashtroi padi penale kundër L.S. (48) nga fshati German dhe njoftim kundër djalit të saj 17-vjeçar për vepër të kryer penale “shkaktim të rrezikut të përgjithshëm”.

Më datë 27.06.2017, rreth orës 20:00, në vendin e quajtur “Levi Rid”, në atarin e fshatit German, të paraqiturit pa mbikëqyrje kanë ruajtur dhe me vete kanë marrë katër qen agresiv, pa maskë mbrojtëse, të cilët e sulmuan dhe kafshuan S.S. (52) nëpër trup, njofton AIM.

Më pas, edhe nëna edhe djali fizikisht e sulmuan dhe e goditën me shkopinj të dëmtuarën, duke i shkaktuar lëndime trupore.

Enjoyed this video?
Qeni-agresiv-1-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"