Nëna e frikëson fëmijën, ja çfarë ndodhë më pas (Video)

Published on 21-05-2017

A nuk është kjo nëna më e keqe në histori? Apo ndoshta, më e mira?

Gjithnjë thuhet se fëmijët nuk duhet frikësuar, për shkak të panikës që mund t’i shoqërojë pastaj në të ardhmen prej të gjithë njerëzve, shkruan lajmi.netMegjithatë, jo të gjithë e përfillin këtë.

Disa nëna mendojnë se të frikësosh fëmijën në moshë të vogël, i bën ata më imun ndaj frikave të tilla kur të rriten.Kjo grua ka frikësuar vajzën e saj, dhe së bashku me bashkëshortin qeshnin me të madhe, kur vajza nga frika u rrëzua në tokë përmbys.Shikoni reagimin e plotë të saj pas frikës, dhe sjelljen e prindërve. Si mendoni ju në lidhje me këtë?

Enjoyed this video?
n_1495358319-9325241
"No Thanks. Please Close This Box!"