Nesër ditë jopune në Maqedoni

Published on 20-10-2017

Dita e hënë është ditë jo punë për gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Dita e Luftës Revolucionare të Maqedonisë 23 Tetori – e hënë, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Nga Ministria qytetarëve të Republikës së Maqedonisë ua urojnë Ditën e Luftës revolucionare të Maqedonisë./Gazeta Express/

 

Enjoyed this video?
]
"No Thanks. Please Close This Box!"