Një person ka humbur jetën në trafiku që ka ndodhur në rrugën Kumanovë- Kriva Pallankë. D.S i lindur në vitin 1991, ka humbur kontrollin mbi makinën të cilën e ka drejtuar, ‘Opel Corsa’, duke dalë nga rruga. Si pasoj ai ka marrë lëndime të rënda trupore dhe ka humbur jetën në vendngjarje. Ekipe të policisë janë ende në teren për të kryer ekspertizë.

Published on 29-08-2017

Një person ka humbur jetën në trafiku që ka ndodhur në rrugën Kumanovë- Kriva Pallankë.
D.S i lindur në vitin 1991, ka humbur kontrollin mbi makinën të cilën e ka drejtuar, ‘Opel Corsa’, duke dalë nga rruga.
Si pasoj ai ka marrë lëndime të rënda trupore dhe ka humbur jetën në vendngjarje.
Ekipe të policisë janë ende në teren për të kryer ekspertizë.

Enjoyed this video?
aksidente-696x464
"No Thanks. Please Close This Box!"