Një risi në Instagram, në video live tani s`jeni vetëm

Published on 09-08-2017

Instagram ka njoftuar se është duke testuar një tipar të ri në videot live. Rrjeti i famshëm social do të mundësoi që të lidhen dy persona në të njëjtën kohë në video live.

Në fakt përdoruesi ka mundësinë që të ftojë dikë në video live.

Në momentin që ai e pranon këtë, ekrani ndahet në dy pjesë dhe të dy miqtë do të kenë kamera. Në këto kushte secili mund të komentojë dhe të ndjekë normalisht bisedën.

Instagram njofton se aktualisht po testohet kjo mundësi të disa përdorues ndërsa do të jetë zyrtare në muajin e ardhshëm./Indeksonline/

Enjoyed this video?
Një risi në Instagram, në video live tani s`jeni vetëm
"No Thanks. Please Close This Box!"