Njeriu kafshon qenin në New Hampshire

Published on 25-01-2018

Një person në New Hampshire është akuzuar për kafshimin e një qeni policor.

Policia deklaroi se personi u përpoq të fshihej nën një grumbull rrobash për të shmangur arrestimin gjatë fundjavës dhe më pas vendosi qenin e policisë në një kolltuk dhe e kafshoi atë në kokë.

Policisë së Shtetit iu kërkua të ndihmonte me të shtënat të dielën në Boscawen, një qytet me rreth 4.000 banorë. Ata thanë se dy burra në një shtëpi ishin kërkuar për moszbatim pagese dhe të dy rezistuan ndaj arrestimit, transmeton ksp.

Policia nuk ka bërë publik emrat e tyre. Ata thonë se njeriu do përballet me akuza duke përfshirë rezistimin ndaj arrestimit, duke ndërhyrë me një qen policie dhe duke sulmuar një oficer.

“Të dy ata i rezistuan arrestimit dhe një arrestim shumë të ashpër. Ai e ngacmoi qenin, qeni e qortoi, ai përfundoi në atë mënyrë”, tha Jason Killary nga Departamenti i Policisë Boscawen.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"