Njihuni me biznesmenin shqiptarë që po ‘tund’ shtetin spanjoll

Published on 27-09-2017

Ndonëse nuk është përfolur shumë, por ai është shqiptari që po ‘tund’ për momentin shtetin spanjoll. Është nga Tetova por jeton në Palma de Mallorca të Spanjës.

I suksesshëm në biznesin e tij të cilin po e kultivon tash e shumë vite, Denijoli krahas aventurave të mëdha që po bën në mbarë botën duke shëtitur, tek garazhet e tij gjinden koleksionet më të fundit të makinave luksoze të shtrejta, orët e dorës nga markat më të njohura, veshjet luksoze dhe vilat në të cilat ai jeton.

Ndonëse i ri, Denijol Esati mund të konsiderohet si një nga shqiptarët më të pasur që po bën jetë luksoze derisa bizneset e tij akoma mbeten anonime, gjë që i mundëson atij një jetë luksi.BS

b1

b2

b3

b4

b5

Enjoyed this video?
biznis
"No Thanks. Please Close This Box!"