Nuk ngopen në tokë, dasmorët e hedhin vallen në mure (Foto)

Published on 03-08-2017

Nuk ngopen në tokë, dasmorët e hedhin vallen në mure (Foto)

Dasmorët ne Bushtran të Preshevës po ja hedhin vallës mbi muret e oborrit. Këta burra nën tingujt e tupanit po e shprehin harenë dhe gëzimin duke vallëzuar mbi mure.

Tashmë ka filluar sezona e dasmave, ato po organizohet gjithandej dhe secila në mënyrë të veçantë.

Deri më tani kemi parë duke e marrë nusën me helikopter, duke vallëzuar me tupan në mënyrë tradicionale por është hera e parë që po shihen burrat duke vallëzuar në këtë mënyrë.

Express ju sjell fotografinë:

Enjoyed this video?
Nuk ngopen në tokë, dasmorët e hedhin vallen në mure (Foto)
"No Thanks. Please Close This Box!"