Ofendimet dhe shpifjet, Hipoteka speciale për mosbashkëpunim politik!

Published on 30-08-2017

Nga: Qenan Aliu

…Prononcimet e paartikuluara,ofendimet ordinere madje edhe shpifje të ndryshme të disa liderëve për partitë rivale janë HIPOTEKA speciale që pengojnë bashkëpunimin e tyre .Liderët që nuk kanë maturi për atë se çka flasin mbeten peng të asaj që thonë pa kulturë politike , që më pastaj kur duhet të bashkëpunojnë nga turpi nuk dinë sesi të arsyetohen !
( q.aliu )

Enjoyed this video?
qenan
"No Thanks. Please Close This Box!"