Operatorët turistikë kërkojnë zgjatjen e sezonit turistik në Shqipëri

Published on 16-04-2017

bregdeti-shqiptar-587x396-587x358

Sektori i turizmit në Shqipëri po përgatitet për sezonin e ngarkuar të verës, ndërkohë që grupet e para të vizitorëve po mbërrijnë në qytetet historike.

Operatorët turistikë vlerësojnë nevojën për zgjatjen e sezonit dhe sidomos shtrirjen e vizitave turistike edhe në zonat rurale.

Qeveria shqiptare pak ditë më parë uli ndjeshëm detyrimet tatimore për hotelet për t’i dhënë nxitje këtij sektori./VoA

Enjoyed this video?
bregdeti-shqiptar-587x396-587x358
"No Thanks. Please Close This Box!"