Pajtim Vraniçi – “Shqiponja” që sfidon lartësitë e Korabit !

Published on 12-08-2017

Parashutisti Pajtim Vraniçi nga Peshkopia e Shqiperise, dite me pare sfidoi me parashutë, lartësitë e Malit Korab. Me eksperiencen e tij fantastike, Pajtimi per disa minuta dhe momente, qendroi mbi lartesite e Korabit, duke demonstruar ekseriencen dhe shkathtesite e tij, respektivisht te nje mjeshtri te madh.
Kjo nuk eshte here e pare qe Pajtimi sfidon lartesite. Ai me eksperiencen e tij, edhe disa here me pare, ka demonstruar mjeshtrite e tija te rralla, neper vise te ndryshme te Shqiperise.

Enjoyed this video?
malet
"No Thanks. Please Close This Box!"