Panucci: Shqipëria do të jetë trime kundër Spanjës dhe Italisë

Published on 03-10-2017

Shqipëria shkon në dy ndeshjet e fundit kualifikuese europiane për Kupën e Botës 2018 në Rusi me pothuajse asnjë shans për t’i bërë realitet finalet botërore. Të tretët në një grup shumë të vështirë, Grupin G, shqiptarët po përgatiten për t’u përballur me dy skuadrat mbi ta në renditje: Spanjën dhe Italinë. Dy të parët e grupit do të këshilloheshin mirë që të mos e merrnin lehtë Shqipërinë, siç shpjegoi trajneri i saj, Christian Panucci.
“Janë dy ndeshje shumë të mëdha për lojtarët tanë dhe ne do të tentojmë një fitore. Kjo është ajo që gjithmonë duhet të provosh dhe të bësh në jetë e në sport. Ne do të përpiqemi ta bëjmë jetën e vështirë për ta. Ju kurrë nuk e dini në futboll. Janë ndeshje të veçanta, sigurisht. Spanja është shtëpia ime e dytë. Kam kaluar shumë kohë atje, kam miq dhe kam kaluar një pjesë shumë të rëndësishme të karrierës sime në atë vend, i cili është afër zemrës sime. Edhe Italia është vendi ku jetoj. Kam bërë shumë paraqitje edhe për ekipin kombëtar italian”, u shpreh ai.

Enjoyed this video?
2-panuci
"No Thanks. Please Close This Box!"