Paraburgim shtëpiak për Mitrovskin

Published on 02-11-2017

Ish kryetari i Gjorçes, Sokol Mitrovski shkon në paraburgim shtëpiak, ndërsa kundër gjashtë personave është urdhëruar marrja e pasaportave.

Ky ka qenë epilogu nga arrestimi i Mitrevskit dhe të punësuarve tjerë në komunë të cilët dyshohen se përmes privatizimit të truallit të komunës kanë dëmtuar buxhetin me mbi 4 milionë denarë.

Hetime janë ngritur për gjithsej nëntë veta.

 

Enjoyed this video?
Screenshot_11 (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"