Partia FJALA morri pjesë në rivarrimin e heroit kombëtar Zahir Pajaziti (FOTO)

Published on 31-01-2017
fjala
Partia FJALA morri pjesë në rivarrimin e heroit kombëtar Zahir Pajaziti
Partia FJALA e udhëhequr nga Kryetari i saj Dr.Gezim Kelmendi dhe Kryetari i Degës së Podujevës Mr.Xhevdet Maloku, morrën pjesë në rivarrimin e heroit kombëtar Zahir Pajazitit në kompleksin memorial në Turuqicë të Podujevës.
Enjoyed this video?
fjala
"No Thanks. Please Close This Box!"