PDSH në Dollnen do të garojë me Eroll Abdiun (Foto)

Published on 05-09-2017

Partia Demokratike Shqiptare vazhdon me aktivitetet e saja nëpër degë. Sonte më 05.09.2017 dega e PDSH-së në Dollnen mbajti kuvendin e saj.

Në këtë kuvend u zgjodh kandidati për Kryetar komune, bartësin e listës, si dhe kandidatët për këshilltarë, për zgjedhjet lokale të 15 Tetorit.

Punimet e kuvendit i ndoqi Kryetari i partisë z.Menduh Thaçi, struktura partiake e degës si dhe mysafir të tjerë. Kuvendi i degës propozoi dhe e zgjodhi Eroll Abdiun si kandidat për Kryetar për komunën e Dollnenit./Ditari.mk/
p1

p2

p3

Enjoyed this video?
dollnen
"No Thanks. Please Close This Box!"