Për BDI-në, me rëndësi situata të jetë e qetë (Video)

Published on 02-03-2017

Bujar-Osmani-780x439-3-768x432

Asnjë aktivitet nga organet partiake të BDI-së rreth vendimit të Ivanovit. Ekipi i televizionit Shenja i cili qëndroi në Reçicë të Vogël nuk vërejti asnjë aktivitet qoftë të Kryesisë Qendrore të partisë ose organeve të tjera partiake. Nga ana tjetër, zëdhënësi i kësaj partie Bujar Osmani, dha deklaratë vetëm për media të caktuara, ku tha se për BDI-në është më me rëndësi që situata të mbetet e qetë dhe të mos ketë tensione.

Për shkak të refuzimit të Bujar Osmanit që të prononcohet në shqip për televizionin Shenja, u sjellim deklaratën e tij në gjuhën maqedonase.

Enjoyed this video?
Bujar-Osmani-780x439-3-768x432
"No Thanks. Please Close This Box!"