Përfundojnë përgatitjet për mbjellat pranverore në rajonin e Pellagonisë

Published on 04-04-2017

mbjellat

Bujqit nga pjesa e Pellagonisë janë duke i kryer përgatitjet e fundit për mbjelljet e tanishme pranverore.

Sipas Njësitit territorial të Ministrisë për bujqësi, pylltari dhe ujërave, këtë vit me mbjlljet pranverore do të përfshihen 18 mijë hektar, njofton AIM.

Enjoyed this video?
mbjellat
"No Thanks. Please Close This Box!"