Përkujtohet masakra e Burgut të Dubravës

Published on 22-05-2017

Shoqata e të burgosurve politikë të Kosovës, shënon sot 18 -vjetorin e masakrës në Burgun e Dubravës.

 

Masakra në Burgun e Dubravës, e që cilësohet si njëra nga masakrat më të mëdha në Kosovë kundër shqiptarëve nga regjimi i kriminelit Sllobodan Millosheviq.

18 vjet më parë, brenda burgut janë vrarë 160 të burgosur shqiptarë dhe janë plagosur më shumë se 300 të tjerë.

Masakra e Burgut të Dubravës është kryer prej 19 deri më 24 maj të vitit 1999.

Enjoyed this video?
burgu-dubrave1-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"