Përplasen Xhevdet Hajredini dhe Milaim Fetau, përmenden “krimet” e BDI-së, shikoni! (Video)

Published on 03-05-2018

 

Ish ministri i financave, për momentin njëri ndër opinionistët shqiptarë më të realët në Maqedoni, Xhevdet Hajredini, duke analizuar zhvillimet e fundit në skenën politike, ka folur edhe për dukurinë e incidenteve bremda partiake.

“Nuk mund të pajtohem që rrahjet, plagosjet dhe vrasjet të arsyetohen me demokraci brendapartiake”, ka thënë Hajredini në emisionin “Rruga drejt…”, që transmetohet sonte në Alsat-M.

Siç mund të shihni në videon më poshtë, në disa momente debati është i tensionuar mes Hajredinit dhe profesorit, Milaim Fetau.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAlsatMTelevision%2Fvideos%2F644035595932665%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Enjoyed this video?
hajredini
"No Thanks. Please Close This Box!"