Piktori turk, respekt të madh për shqiptarët, pikturon Adem Jasharin

Published on 20-03-2017

ademjashari-640x336-620x330

Piktori kanadez me prejardhje turke, Atanur Dogan, realizon punën nën tingujt e muzikës shqipe.

Përveç muzikës shqipe, ai respekton shumë edhe një burrë nga Kosova. Bëhet fjale për komandantin legjendar, Adem Jashari, portretin e të cilit Dogani ka vendosur ta pikturoi përmes teknikës akuarel.

Sipas turko-kanadezit, për burrin nga Prekazi kanë dëgjuar në të katër anët e botës .

Këtë dhe shumë punime tjera të realizuara ai, do të mund të shihen nga e premtja, meqë Prishtina është nikoqire e Festivalit Ndërkombëtar të Akuarelit i cili do zgjas dy ditë. /Klan Kosova

Enjoyed this video?
ademjashari-640x336-620x330
"No Thanks. Please Close This Box!"