Presidentja kroate feston, Putini vajton (Foto)

Published on 08-07-2018

Zvicra e shpartalloi Serbinë, ndaj shqipet tona meritojnë respekt sa t’jetë jeta! Kroacia Rusinë n’vilajet t’vetin, ndaj unë jam tifoze e kroatëve edhe njëherë më shumë…
Krenare me presidenten dhe motivimin që reflekton, krenare edhe me fotografinë që Putini vajton./gj.ç.
kroatja

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"