Pronari i Sitel 3 në biznesin e marihuanës

Published on 12-05-2017

Kompania MAM nga Shën Nikolla në prill të këtij viti ka marr pëlqimin e qeverisë, me nënshkrim të Nikolla Todorovit si zëvendës kryeministër, për rritjen dhe kujdesin e konopit që do të shfrytëzohet për qëllime mjekësore ku ky vendim është publikuar para dhjetë ditësh në Gazetën Zyrtare, transmeton Tetova1.

Ashtu si përmendet në mediet elektronike, njëri prej dy pronarëve të kësaj firme është 46 vjeçari Zoran Dodevski nga Shkupi, njeriu i cili gjatë kohë punon në Sitel si producent ekzekutiv, ndërsa njëkohësisht paraqitet formalisht edhe si pronar i Sitel 3.

Dodevski për BIRN ka thënë se ky investim është i tij dhe familjes së tij, oranzherinë e ka ngritur me kredi personale dhe ka hedhur poshtë çfarë do lidhje të biznesit të tij me familjen e Lubisav Ivanov-Xingo.

Enjoyed this video?
marihuan
"No Thanks. Please Close This Box!"