Propozimet për zëvendëskryeministër, ja emrat

Published on 23-05-2017

Nebi Hoxha, Koço Angjushev dhe Aleksandar Zarkov janë kandidatët e propozuar nga odat ekonomike për zëvendëskryeministra për çështje ekonomike në qeverinë e re.

Qëndrimi i tri odave është identik, se biznesi duhet të përfshihet në politikën ekonomike të vendit.

“Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike duhet të veprojë në drejtim të krijimit të strategjisë për zhvillimin e sektorit privat, në produktivitet më të madh, numër më të madh punësimesh, përmirësimin e rrethimit afarist dhe mundësimin e rritjes dhe zhvillimit të tij”, thonë nga komuniteti i biznesit. /albeu.com/

Enjoyed this video?
qeveria-15-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"