Pse ju pengon bashkimi i shqiptarëve tani? Ju keni bashkim me sllavët!

Published on 18-10-2017

Shkruan Lulzim Aliti

Para zgjedhjeve të 2016 thoshin bashkohuni mos të përçahet vota shqiptare, sepse ishin të sigurt se nuk bashkohemi, garancë e kishin Veselin sepse e kishin rregullu punën më herët duke e përçarë Rdk dhe duke e çuar njërin në Aleancë dhe tjetri shkoi në Besa, prandaj duke pasur Veselin dhe gjeneralin si garancë me shumë krenari e thoshin ,,të bashkohet opozita shqiptare” që mos përçahet vota.

Tani më puna e Veselit dhe gjeneralit dul për ,,mejdani” se keni më dhe Aleanca më nuk është një koalicion me misionarë por është një parti e fortë me emrin Aleanca Per Shqipetaret..

E tani jeni kundër bashkimit të opozitës,athua pse?
Ne e dijmë, por thojeni ju vetë!!!
Tani si keni punët në kontrollë sepse nuk e keni as Gruevskin e as Mijallkovin që ua mbante punët në kontrollë bashk me atë ,,ma shka se shkjau” atë Musain e famshëm nga trileri erotik i bombave të Zaevit.

Ju gjatë gjithë kohës keni folur për bashkim të shqiptarëve, edhe luftën e bëtë me këtë parullë,po tani që po bashkohen Shqiptarët pse jeni aq shumë kundër ( Bdi-sta) a jeni ju që keni monopolizu patriotizmin dhe të gjithë të tjerët që jan kundër jush janë tradhtarë dhe spiuna…

Eh sa të mjerë jeni,frigohuni nga populli që e ka kuptuar se kush jeni dhe do paguani për të gjitha.

Enjoyed this video?
Lulzim-aliti
"No Thanks. Please Close This Box!"