PSP ka hyrë në MPM

Published on 17-02-2017

psp

Ekipi i Prokurorisë Speciale (PSP) sot ka hyrë në “Media Print Maqedoni (MPM), mëson BIRN. Qëllimi i PSP-së ka qenë që të hulumtohet financimi i punës së shtëpisë mediale, e cila është botuese e gazetave “Dnevnik”, “Utrinski Vesnik”, “Vest”, “Makedonski Sport”, magazina “Tea” dhe internet portali “Telegraf”, njofton Portalb.mk.

Prej dje, pronar i MPM-së ka ngelur ish diplomati Sergjan Kerim, pasi që partnerët e tij “Internet Grup” nga Serbia dhe biznesmeni maqedonas Jordan Kamçev, nuk janë më pjesë e strukturës udhëheqëse.

Sot, gazetarët e tre gazetave të MPM-së, kanë filluar me grevë për shkak të vonesës së rrogave dhe mospagimit të honorarëve.

Enjoyed this video?
psp
"No Thanks. Please Close This Box!"