Punëtori në Çarshinë e vjetër të Shkupit kushtuar zejtarisë

Published on 23-05-2017

Takim me mjeshtrin Faruk Shaban kushtuar zejtarisë së papuçeve në Çarshinë e vjetër të Shkupit mes adhuruesve të artit dhe zejeve të vjetra organizon sot Instituti ‘Junuz Emre’.

Ky është takimi i dytë në kuadër të projektit ‘Nga mjeshtri deri te çiraku’, i cili ka për qëllim gjallërim të sërishëm tashmë të zejeve të harruara tradicionale, të cilat janë në zhdukje e sipër, njofton AIM.

Enjoyed this video?
zejee-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"