PYETJE PUBLIKE për Këshillin Gjyqësorë Republikan!

Published on 25-08-2017

Nga: Qenan Aliu

– A është e vërtetë se Gjykata supreme qe dhjetë vjet e mban pa e shqyrtuar parashtrimin e të burgosurit BURHAN NUHIU nga f. Poroj ndaj dënimit me burg të përjetshëm pa prova bindëse ?
P.s ;- Unë nuk kam fakte por po i drejtohem këtij këshilli thjesht si qytetarë , kuptohet në pajtim me Ligjin për qasje në informatat me karakter publik . Unë dhe ju të dashur qytetarë ,kemi të drejtë ta dimë të vërtetën !
Me rrespekt ,
( qenan aliu )

Enjoyed this video?
hq720
"No Thanks. Please Close This Box!"