Qeveria emëron shefat e ri të DSK-së dhe BSP-së (FOTO)

Published on 17-06-2017

Në seancën e sotme Qeveria e Maqedonisë ka zgjedhur drejtorët e rinj të Drejtorisë për Siguri dhe kundërzbulim (DSK) dhe Byrosë për Siguri Publike (BSP). Në DSK u zgjodh Goran Nikollovski ndërsa Llaze Vellkovski u vendos në në krye të BSP-së.

Popozimi për këta dy persona erdhi nga ministri i Brendshëm, Oliver Spasovki.

“Kam sjellë vendim dhe të njëjtin do ta dorëzojë në seancën e Qeverisë kur të mendoj se duhet të zgjidhen”, tha Spasovski.

Goran Nikollovski është një profesionist në radhët e policisë, në shërbim prej shumë vitesh pranë policisë së shtetit. Ai është nxënësi i Verushevskit. Ky i fundit për herë të parë e emëroi shef të Sigurimit të Karposhit.

Përpara emërimit të drejtorëve të rinj, Qeveria shkarkoi drejtorin e DSK-së, Vlladimir Atanasovski dhe drejtorin e BSP-së, Mitko Çavkov.

Goran Nikollovski

Llazo Vellkovski

Enjoyed this video?
Goran-Nikollovski
"No Thanks. Please Close This Box!"