Qeveria ka shpallur konkurs për punësim të këshilltarëve të veçantë

Published on 05-07-2017

Qeveria ka shpallur konkurs për punësim të 13 këshilltarëve të veçantë në pozicione të ndryshme. Sekretariati i përgjithshëm i Qeverisë, konkursin e shpall për përmbushje të vendeve të veçanta në Kabinetet e zv.kryeministrave për çështje ekonomike dhe për koordinim me resore ekonomike, Kabinetin e sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë dhe Kabinetët e ministrave pa resor.

Paga neto për këto këshilltarë të veçantë është 36.873 denarë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në konkurs kërkohen këshilltarë të veçantë për analiza dhe monitorim të mjedisit të biznesit në Kabinetin e zv.kryeministrit për çështje ekonomike dhe koordinim me resoret ekonomike, pastaj këshilltarë i veçantë për çështje juridike në Kabinetin e sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë dhe këshilltarë tjerë

Enjoyed this video?
qeveria
"No Thanks. Please Close This Box!"