Qeveria VMRO-BDI ka harxhuar 1 milion euro për 2 ekrane

Published on 15-07-2017

Vazhdon publikimi i dokumenteve nga ana e Qeverisë të cilët dëshmojnë keqpërdorimin e buxhetit të shtetit nga ana e ish qeveritarëve.

Drejtori i Shërbimit për çështje të Përgjithshme dhe të Përbashkëta, Pece Mirçeski, në pres konferencën e sotme tha se qeveria e kaluar ka shpenzuar 1 milion euro nga buxheti i shtetit për bleren e dy ekraneve led për përdorim të jashtëm.

Ai ka paraqitur edhe marrëveshjet që Qeveria ka nënshkruar me kompaninë Sensor e cila drejtohet nga personi Sasho Minoski.

Enjoyed this video?
20170402094730
"No Thanks. Please Close This Box!"