Rafis Haliti: Mos dorëzoni garanca tek Ivanovi!

Published on 14-05-2017

Zyrtari i lartë i BDI-së, Rafiz Halit ka theksuar se lideri  i LSMD-së, Zoran Zaev nuk duhet ti dorëzoj dokumentin me garanca presidentit të vendit Gjorgje Ivanov.

Ai është shprehur se, Zaev duhet të kërkoj nga Ivanovi që ti kërkoj falje, për faktin se ka shkelur Kushtetutën e vendit, duke mos dorëzuar mandatin dhe për sjelljen e tij prej mbreti. (INA)

Enjoyed this video?
2Rafiz Aliti
"No Thanks. Please Close This Box!"