Rama e ironizon ‘sy më sy’ Ilir Metën: Je President i PD-së

Published on 05-05-2017

rama-meta-me-gota-1-571x350

Pasi e kishte artikuluar disa herë në distancë, sot me rastin e 5 Majit, Edi Rama ripërsëriti ironinë me Ilr Metën se ai është edhe president i Partisë Demokratike.

Por këtë herë ai e siluroi “sy më sy”.

“Në mbyllje më vjen mirë që kam privilegjin ti jap fjalën Presindetit të zgjedhur, i cili për hir të së vërtetës falë talentit të tij politik ka arritur që të jetë sot jo vetë përfaqësuesi juaj dhe i joni, por edhe i palës tjetër. Gjë që pala tjetër as e pohon e as e mohon. Dhe unë jam i bindur që me kohë do të fillojë ta pohojë”, tha Rama.

/Syri.net/

Enjoyed this video?
rama-meta-me-gota-1-571x350
"No Thanks. Please Close This Box!"