Rangellova para PSP-së: Nuk ndihem fajtore

Published on 09-06-2017

Edhe deputetja e VMRO-DPMNE-së Daniela Rangelova u paraqitë për seancë dëgjimore në PPS në lidhje me lëndën e kësaj Prokurorie “Talir”.

Rangelova tha se do kërkojë qasje në dëshmi dhe se do e shikojë se për çfarë konkretisht e akuzon PPS-ja. Shumë shkurt Rangelova deklaroi se nuk ndihet fajtore në këtë rast dhe megjithatë përsëri e ka pranuar ftesën e PPS-së për të dëshmuar.

Daniela Rangelova është njëra nga 11 të dyshuarit në rastin “Talir” që ka të bëjë me larjen e parave dhe financimin e paligjshëm të VMRO-së.

Enjoyed this video?
rangelova_1497010403-6935852
"No Thanks. Please Close This Box!"