Rasti i Selës në duart e prokurorit që pati lëndën e Naserit nga Gërçeci

Published on 18-05-2017

sela

Darko Jakimovski është prokurori që do ta udhëheqë lëndën për tentimin – vrasje të deputetit Zijadin Sela, transmeton Gazeta Lajm.

Jakimovski është i njohur për opinionin shqiptar si prokuror që kishte lëndën për vrasjen e maturantit Angel Petkovski, për të cilën me 15 vite burg u dënua Naser Eshtrefi nga Gërçeci. Familjarët e tij thonë se Eshtrefi vrasjen e ka kryer në vetëmbrojtje, pasi është sulmuar për vdekje nga Angel Petkovski dhe babai i tij.

 

Enjoyed this video?
sela
"No Thanks. Please Close This Box!"