Rasti Kumanova, Kadriu: Ligjërisht edhe personat e shërbimit sekret është dashur të thirren si dëshmitarë (VIDEO)

Published on 19-11-2017

Profesori universitar Osman Kadriu në emisionin Agora të LAJM TV-së është deklaruar për rrjedhën e rastit Kumanova, që nga dita e luftimeve 9/10 maj, pastaj procesin gjyqësorë dhe epilogun e tij.

Kadriu është përgjigjur në pyetjet pse disa inspektorë të shërbimit sekret janë privilegjuar nga ana e gjykatës?

Sa ai beson në reformat e gjyqësorit dhe se a ka mundësi që këtë periudhë përfundimisht gjyqësori të dëpartizohet?

Enjoyed this video?
12.Rasti Kumanova, Kadriu Ligjërisht edhe personat e shërbimit sekret është dashur të thirren si dëshmitarë (VIDEO)
"No Thanks. Please Close This Box!"