Refugjatët në kampet maqedonase: pasiguri, frikë dhe shpresë për një të nesërme më të mirë

Published on 23-03-2017

gjevgjeli

Çdo ditë e kaluar në njërin prej kampeve për refugjatë në vend është një ditë plot pasiguri për refugjatët. Të mbeten dhe të presin, apo të kthehen në Greqi, me shpresë se nga vendi-anëtar i Bashkimit Evropian më lehtë do të arrijnë në ndonjë prej vendeve të Evropës perëndimore, është çështja që i mundon me muaj. Refugjatë të rinj nuk hyjnë në Maqedoni, por mbetet e hapur çështja se vendit a mund t’i ndodhë vala e re e refugjatëve.

Për më shumë ndiqeni storjen e “SCOOP“.

Enjoyed this video?
gjevgjeli
"No Thanks. Please Close This Box!"