Refuzohen dëshmitë e PSP-së nga Gjykata Penale

Published on 19-10-2017

Dëshmitë në rastet ”Titanik”, ”Titanik 2”, ”Tanku”, ”TNT”, ”Tifani dhe Trevnik”, të propozuara nga PSP, janë refuzuar nga Gjykata Penale Shkup.

Pavarësisht vendimit të Gjykatës së Apelit në shtator, që materialet e përgjuara të përdoren si dhëshmi, Gjykata e Apelit vendosi të mos pranojë të ashtuquajturat “bomba” si dëshmi.

Refuzimi i “bombave” të PSP-së ndodh në fazën e vlerësimit të akuzave, e cila për një pjesë të madhe prej tyre vazhdon akoma. PSP në pajtim me afatin e ankesave, në Gjykatën e Apelit do të dorëzojë dëshmi për këto gjashtë refuzime.

Nga ana tjetër, Gjykata Penale ka pranuar 17 aktakuza nga PSP, ku të akuzuarit kryesor janë politikanë nga kryesia e OBRM-PDUKM-së.

Enjoyed this video?
PSP-28-shkurt-2017-780x439-696x391
"No Thanks. Please Close This Box!"