Regjistrohen rënie dhe ngritje në tregtinë me pakicë në Maqedoni

Published on 31-05-2017

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistika (ESHS), në tregtinë me pakicë në prill të këtij viti, krahasuar me prillin e vitit të kaluar, janë regjistruar rënie dhe ngritje.

Rritje është shënuar në tregtinë me pakicë të ushqimeve, pijeve dhe duhanit (0.6%), si edhe me derivate të automjeteve (6.9%). Rënie e tregtisë është regjistruar në prodhimet joushqyese, përveç derivateve (11.5%), si edhe tregtisë me pakicë, përveç tregtisë me derivate (7.1%).

Enjoyed this video?
tregtia-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"