Reportazh i Lajm TV: Në fshatin Bllacë, në vendlindjen e Enis Bardhit (VIDEO)

Published on 14-05-2018

Lajm Tv së bashku me gazetarin Reshat Ibrahimi dhe kameramanin Amir Idrizi ju sjellin një reportazh nga vendlindja e Enis Bardhit në Bllacë të Shkupit, pas shkëlqimit të tij në La Liga të Spanjës dhe golave të fundit kundër Barcelonës.

Bashkëvendësit e yllit shqiptar flasin për Enisin. Ata krenohen me të, kurse shpresojnë se Bardhi një ditë do të luaj në ndonjë klub edhe më të madh evropian. Edhe pse në Bllacë janë më shumë tifozë me Realin dhe Barcelonën, kur bëhet fjalë për Bardhin ata se tradhtojnë dhe të gjithë anojnë për Levanten. Na ndiqni:

Enjoyed this video?
Në fshatin Bllacë, në vendlindjen e Enis Bardhit
"No Thanks. Please Close This Box!"