Rezarta Shkurta ju prezanton me motrën e saj, shikoni si duket ajo (FOTO)

Published on 01-07-2017

Rezarta Shkurta ka hyrë në historinë e botës së modës dhe muzikës pas pjesëmarrje së saj në shumë kompeticione.
Akoma më të famshme e bëri lidhja me nipin e Enver Hoxhës. Rezarta ka lënë muzikën duke iu përkushtuar totalisht biznesit dhe fotografisë.
Thuajse të gjithë e njohin Rezartën, por ajo së fundmi ka prezantuar dhe motrën e saj. Me aq sa duken në fotot e publikuara ato kanë shumë ngjashmëri me njëra tjetrën. ‘Motra, jetë’ ka shkrua Rezarta krah fotove të saj.
Rezarta_Shkurta_dhe_Motra_e_saj1498924197

Rezarta_Shkurta_dhe_Motra_e_saj21498924187

Enjoyed this video?
auto_Rezarta_Shkurta_dhe_Armal_Hoxha_kryesore1480101299
"No Thanks. Please Close This Box!"